Info

Tälle sivustolle kerätään teidän kävijöiden kirjoittamia tekstiviestimokia. Jos olet joskus lähettänyt tai vastaanottanut hauskan, surullisen tai nolon viestin joka oli tarkoitettu jollekin toiselle, lisää ihmeessä tarinasi muiden iloksi!

Ethän käytä mahdollisesti viestissä mainittujen ihmisten oikeita nimiä ettei kukaan osaa yhdistää niitä keneenkään tiettyyn. Yhteystietojasi ei anneta eteenpäin. Pidätämme oikeudet käyttää, muokata ja julkaista tai olla julkaisematta lähettämääsi materiaalia.

Tekstarimoka on vapaa-aikanamme toteutettu sivusto. Roope suunnitteli ulkonäön ja Kenda toteutti teknisen puolen sekä hoitaa sivuston ylläpidon.

Sivustolla olevat bannerit ovat bannerinvaihtopalveluista, eli kun tällä sivustolla näytetään banneri, niin meidän banneri näkyy jollakin muulla sivustolla. Käytössämme oleva palveluntarjoaja on Mainostus.fi. Yritämme näillä levittää sivuston tunnettavuutta jotta saisimme enemmän tarinoita teidän kävijöiden iloksi. Voit auttaa tässä asiassa kertomalla Tekstarimokasta kaverillesi tai linkittää tälle sivustolle bannerilla.